Fórum podpory

forumzdarma.cz

Jak vytvořit sloupec řádek nahoře a dole?

Nevíte si rady s nastavením fóra nebo máte nějaký problém? napište sem.

Jak vytvořit sloupec řádek nahoře a dole?

Příspěvekod AUDI_ROBO_RS7 » 06 črc 2021, 05:07

Zdravím, poprosím o rady,

Jak to možné udělat vytvořit sloupce řádek nahoře a dole?

Zde:
https://imageupload.io/i/VTZ5HkeF95

Je potřeba vysvětlení videoklip, děkuji moc. :mrgreen:
S pozdravem

Michal Dřímal / AMD Ryzen Threadripper
AUDI_ROBO_RS7
Registrovaný uživatel
Registrovaný uživatel
 
Příspěvky: 291
Registrován: 03 čer 2019, 08:34
Bydliště: Brno :)

Re: Jak vytvořit sloupec řádek nahoře a dole?

Příspěvekod admin » 06 črc 2021, 10:29

Dobrý den,

jaký sloupec? Obrázek se nenačte.
Správce služby forumzdarma.cz - admin@forumzdarma.cz
Technická podpora - podpora@forumzdarma.cz
Uživatelský avatar
admin
Provozovatel služby
Provozovatel služby
 
Příspěvky: 418
Registrován: 18 čer 2018, 02:55
Bydliště: Hlavní město :)

Re: Jak vytvořit sloupec řádek nahoře a dole?

Příspěvekod AUDI_ROBO_RS7 » 06 črc 2021, 11:13

3 možnost:

- typ fóra
- nadřazené fórum
- zkopírovat oprávnění z


Mohu přesně vysvětlení nebo návod YouTube :)
S pozdravem

Michal Dřímal / AMD Ryzen Threadripper
AUDI_ROBO_RS7
Registrovaný uživatel
Registrovaný uživatel
 
Příspěvky: 291
Registrován: 03 čer 2019, 08:34
Bydliště: Brno :)

Re: Jak vytvořit sloupec řádek nahoře a dole?

Příspěvekod TheEilag » 06 črc 2021, 21:31

Dobrý den,

a mohu přesný obrázek, co konkrétně myslíte?
Ano, tyto funkce jsou a lze je použít kliknutím na ně a odeslat.

S pozdravem
TheEilag
Moderátor a technická podpora služby forumzdarma.cz
podpora(zavinac)forumzdarma.cz

Osobní email:
theeilag(zavinac)forumzdarma.cz
Uživatelský avatar
TheEilag
Technická podpora
Technická podpora
 
Příspěvky: 250
Registrován: 26 čer 2018, 12:05
Bydliště: Moravskoslezský kraj

Re: Jak vytvořit sloupec řádek nahoře a dole?

Příspěvekod AUDI_ROBO_RS7 » 11 črc 2021, 14:57

Objevil jsem jiné server fóra zde:

https://forum.c4.cz/phpbb-mezera-mezi-f ... t6292.html

Je to možné vysvětlit jak přesně rozumně postup? Děkuji moc 8-)
S pozdravem

Michal Dřímal / AMD Ryzen Threadripper
AUDI_ROBO_RS7
Registrovaný uživatel
Registrovaný uživatel
 
Příspěvky: 291
Registrován: 03 čer 2019, 08:34
Bydliště: Brno :)

Re: Jak vytvořit sloupec řádek nahoře a dole?

Příspěvekod TheEilag » 11 črc 2021, 22:56

Dobrý den,

nezlobte se, ale přesněji a rozumněji to vysvětlit nelze.
Co jsem se díval tak na předchozích fórech, které jste u nás měl vytvořené jste toto nastavil. Nechápu tedy, proč chcete ještě jednou vysvětlovat postup, který znáte.

Přečtěte si Vámi uvedený návod, tam máte všechno vysvětleno.

Mimo jiné uvádíte, že jste návod našel na jiném serveru fóra, což je mylná domněnka. Jedná se o fórum podpory webhostingu.
Moderátor a technická podpora služby forumzdarma.cz
podpora(zavinac)forumzdarma.cz

Osobní email:
theeilag(zavinac)forumzdarma.cz
Uživatelský avatar
TheEilag
Technická podpora
Technická podpora
 
Příspěvky: 250
Registrován: 26 čer 2018, 12:05
Bydliště: Moravskoslezský kraj

Re: Jak vytvořit sloupec řádek nahoře a dole?

Příspěvekod TheEilag » 12 črc 2021, 23:20

Dobrý den,

pokud potřebujete konkrétněji poradit, je nutné, abyste poskytl konkrétní informace.

S pozdravem
TheEilag
Moderátor a technická podpora služby forumzdarma.cz
podpora(zavinac)forumzdarma.cz

Osobní email:
theeilag(zavinac)forumzdarma.cz
Uživatelský avatar
TheEilag
Technická podpora
Technická podpora
 
Příspěvky: 250
Registrován: 26 čer 2018, 12:05
Bydliště: Moravskoslezský kraj


Zpět na Dotazy a problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron